Thuiszorg Dichtbij officieel van start in Twente

Een langgekoesterde wens is in vervulling gegaan. Sinds 1 juli is Thuiszorg Dichtbij officieel van start in Twente! Er is een dependance geopend in Almelo en de eerste palliatieve cliënten zijn in zorg gekomen. De coördinatie in deze regio is in handen van zorgorganisatie HulpdieHelpt. Zij zijn aanspreekpunt voor onze Twentse zorgverleners (zzp’ers), cliënten, naasten en verwijzers zoals transferverpleegkundigen en huisartsen.

Op zoek naar zorg-zzp’ers

Om thuis blijven wonen en thuis sterven mogelijk te maken in Twente, zijn wij op zoek naar zzp’ers. Wij nodigen zelfstandige verzorgenden-IG en verpleegkundigen van harte uit om kennis te maken! Meer informatie over werken voor Thuiszorg Dichtbij is te vinden op de website van Coöperatie Dichtbij. Thuiszorg Dichtbij is onderdeel van Coöperatie Dichtbij. Om te werken namens Thuiszorg Dichtbij is lidmaatschap van de coöperatie nodig.

Contact

Thuiszorg Dichtbij in Twente (HulpdieHelpt) is vanaf nu direct te bereiken via:

Mail: tzdtwente@dichtbij.coop
Telefoon: 06 18 72 07 61