Op zoek naar bevlogen zorg-zzp’ers

Ben jij een bevlogen zorg-zzp’er (VIG’er of verpleegkundige) die palliatieve en terminale zorg kan verlenen in Twente? En ben jij enthousiast (te krijgen) over een coöperatieve werkvorm? Wij heten nieuwe zorg-zzp’ers graag welkom bij onze coöperatie! Als lid en mede-eigenaar van de coöperatie geniet je van verschillende voordelen: het verkrijgen van zorgopdrachten, een stem in de organisatie, bijscholing tegen voordelige tarieven, een plek om collega’s te ontmoeten en meer… 

Over Thuiszorg Dichtbij

Thuiszorg Dichtbij wil thuis blijven wonen en thuis sterven tot een keuze maken. Dat is in het kort onze missie. Ruim 200 zelfstandige verzorgenden-IG en verpleegkundigen delen deze missie met ons en daarom zijn zij aangesloten bij Coöperatie Dichtbij. Thuiszorg Dichtbij is onderdeel van Coöperatie Dichtbij en richt zich op palliatieve en terminale thuiszorg, met een specialisatie in intensieve zorg.   

Wanneer je namens Thuiszorg Dichtbij zorg wilt verlenen, dan is lidmaatschap van Coöperatie Dichtbij nodig. Als lid van de coöperatie ben je in feite een stukje eigenaar. Middels de Algemene Leden Vergadering (ALV) heb je ook daadwerkelijk een stem in de organisatie.

Wat bieden wij?

Het creëren van goede omstandigheden voor zorg-zzp’ers is voor ons altijd een doel op zich geweest. Daarom bieden wij zzp’ers het volgende:

  1. Samen sterk. De kracht van Coöperatie Dichtbij/Thuiszorg Dichtbij ligt in de onderlinge samenwerking. We werken samen rondom cliënten, kwaliteit, scholing en richting financiers.
  2. Zorgopdrachten. Wij ontvangen zorgopdrachten van bijvoorbeeld ziekenhuizen en die zetten wij uit onder onze aangesloten zzp’ers. Wanneer je met ons werkt, dan lever je gecontracteerde zorg aan de cliënt.
  3. Focus op zorg. Alle coöperatieleden samen onderhouden een krachtig team van medewerkers en zzp’ers op kantoor. Zij doen vele taken voor de leden, o.a. op het gebied van marketing en administratie. Hierdoor kan je focus meer liggen op daar waar je goed in bent: zorg verlenen.
  4. Mede-eigenaar. Je wordt mede-eigenaar van de coöperatie en je krijgt stemrecht in de organisatie.
  5. Erkend klachtenreglement. Zorg-zzp’ers zijn wettelijk verplicht om een klachtenregeling te hebben waarin wordt gewerkt met een onafhankelijke klachtenfunctionaris en om aangesloten te zijn bij een geschillencommissie. Wanneer je lid wordt van Coöperatie Dichtbij ben je automatisch aangesloten bij onze erkende klachtenregeling en geschillencommissie. Je krijgt hiervan een aansluitbewijs.
  6. Vilans-protocollen. Je krijgt toegang tot de Vilans KICK-protocollen.
  7. MTH-team. Ons Medisch Technisch Handelen Team (MTH-team) staat paraat voor coaching, scholing en inzet bij specifieke expertise en verpleegtechnische handelingen.
  8. Collega’s. Als zzp’er werk je vaak alleen. Bij ons ontmoet je veel collega’s, waardoor je een groot netwerk opbouwt.
  9. Scholing. Bij het scholingscentrum Scholing Dichtbij kun je tegen een gereduceerd tarief geaccrediteerde scholingen volgen.
  10. Intervisie. Je kunt je opgeven voor intervisiebijeenkomsten met professionele begeleiding tegen een schappelijke prijs.

Wat verwachten wij?

Wij verwachten van zzp’ers dat zij cliëntgericht werken, deskundig en bekwaam zijn in hun vakgebied en dat zij zich regelmatig bijscholen. Wat wij ook erg belangrijk vinden is dat jij je op de juiste manier weet in te voegen in de thuissituatie en omgeving van de cliënt, en dat je beschikt over een teamgerichte houding, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Meer informatie en kennismaken

Meer informatie over werken namens Thuiszorg Dichtbij en lidmaatschap van Coöperatie Dichtbij vind je op de website van Coöperatie Dichtbij.

Direct enthousiast? Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.