Gezocht: kinderverpleegkundigen

Thuiszorg Dichtbij zoekt gemotiveerde en deskundige zorg-zzp’ers (verpleegkundigen) die zich goed kunnen voegen naar de thuissituatie in de zorg voor kinderen. Klinkt bekend? Laten we dan kennismaken!

Specialistische Thuiszorg voor Kinderen

Veel ouders willen graag dat hun kind thuis verzorgd en verpleegd wordt, in hun eigen vertrouwde omgeving. Om die reden hebben wij een speciaal Kindteam opgericht. Het team biedt thuiszorg aan kinderen die dat nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege een ernstige en/of chronische ziekte. Zo kan een kind thuis blijven wonen terwijl deskundige zorg gegarandeerd is. Vrijwel elke vorm van zorg kan thuis door het Kindteam geleverd worden, waaronder korte zorgmomenten voor verpleegtechnische handelingen, maar ook intensieve thuiszorg en terminale thuiszorg.

De zorgverleners van het Kindteam

Het Kindteam bestaat uit hooggekwalificeerde verpleegkundigen waarvan de meesten een kinderaantekening hebben. Onze zorgverleners hebben niet alleen ruime praktijkervaring met zorg voor kinderen, maar ook grote affiniteit met kinderen. Zij kunnen zich goed inleven in de belevingswereld van kinderen en zijn in staat zijn om zowel het kind als de naaste familie (ouders, broertjes, zusjes) te begeleiden in moeilijke tijden.

De kracht van de coöperatie

Om als zzp’er te kunnen werken namens Thuiszorg Dichtbij is het nodig om lid te worden van Coöperatie Dichtbij. Als lid van de coöperatie geniet je van verschillende voordelen: verkrijgen van zorgopdrachten, landelijk erkend klachtenreglement, korting op geaccrediteerde scholing, toegang tot Vilans-protocollen, een plek om collega’s te ontmoeten en meer…

Meer informatie of kennismaken?

Meer informatie over werken namens Thuiszorg Dichtbij en lidmaatschap van Coöperatie Dichtbij vind je op de website van Coöperatie Dichtbij.

Direct enthousiast? Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.